Az első champion

Büszkén jelentem be, hogy az első kennelünkből kikerült champion kutya nem más, mint Kitalon’s I Feel Too Much “Layne” (Hank x Scarlett).  A 2021.02.27-28-án Skopjéban megrendezett három kiállításon 3xCAC és 1xRes.CACIB eredményekkel végzett Layne, amivel Macedonia Champion lett. Azt még hozzátenném, hogy ez volt Layne élete első kiállítása, ahova egy handlerrel ment el, így további büszkeségre ad okot, hogy a gazditól távol is ilyen szépen teljesített.

Amikor a lelked egy része vele hal…

Azt hittem még van időnk, azt hittem még 2-3 évet szán nekünk a sors… de olyan hirtelen ragadta el tőlem, hogy szinte időm sem maradt felfogni… A nagybetűs KUTYA, az első igazán nagy szerelem, ami soha nem múlik és a hiánya örök időkig velem marad.
Köszönök mindent Gigi… azt a több, mint 11 csodás évet… a rendületlen hitedet bennem… és mindent, amit adtál számomra!
Vitality Aussies Angelina Jolie “Gigi”
2009.06.09. – 2021.01.21.
Köszönöm Gina, hogy végig mellettünk voltál és mindenben segítettél! Nagyon sokat jelent, a legjobb nővér vagy a világon!

Békéscsaba CACIB

Ebben az évben az egyetlen kiállítás, amin részt vettünk, az a Békéscsaba CACIB kiállítás volt október 31-én. Scarlett nyílt osztályban a második helyezett lett. Már csak egyetlen cím választja el a magyar champion címtől, remélem ezt sikeresen be tudjuk gyűjteni még. Azt gondolom nagyszerű formában van jelenleg a hölgyemény!

A szuper felvezetést és minden másban is köszönöm nővéremnek a segítséget!

Must Be Love Great Lady “Scarlett”

Eladó kiskutyák

Emotions kölykeink immár 7,5 hetesek lettek. Az alomból még vannak szabad kiskutyáink, akik kifejezetten olyan otthont keresnek, ahol kiállítási karriert futhatnak a jövőben.

További infók a Kölykök oldalon találhatók róluk.

4,5 hetes fotók

Ismételten lencsevégre kaptuk a kis törpöket, olyan gyorsan fejlődnek, hogy csak kapkodom a fejem én is. Először jártak kint az udvaron, ahol kellő kíváncsisággal néztek körbe, majd egy hatalmasat aludtak a friss levegőn. Közben megszülettek a törzskönyvi nevek is, amiket immár a fotókkal együtt lehet megtekinteni. Mindegyik név egy érzelemre utal, innen az alom neve az Emotions.

2,5 hetes fotók

Emotions almunk csodálatosan fejlődik, mindegyik pici szép erős és igazán életrevaló. Túl az első féreghajtások és az első karomvágáson jöjjenek hát az új fotók, ahol már 2,5 hetesek a picikék. Már most igen aktívak és szinte szó szerint futnak a 4 lábukon. A képre kattintva vagy  a Kölykök oldalon lehet megtekinteni a friss fotókat.

Emotions almunk megérkezett

Júli 25-én 8 csodaszép kiskutyának adott életet Blue. 5 black tricolor fiú, 1 blue merle fiú és 2 black triolor kislány “látta” meg a napvilágot. Színek tekintetében ez az alom teljes ellentéte a tavalyi Scarlett alomnak, ahol 7 blue merle és 1 black tricolor kölyök született.