2 naposan 2.

A “Game Of Throne” alom babái is immár 2 naposak lettek. Nagy küzdelmek árán sikeredtek a képek, de azt hiszem elégedett lehetek velük. Csodaszép csapat lett, igazán büszke vagyok Bluera.

A nagy nap

Hölgyeim és uraim ez kérem szépen egy történelmi nap! 8 év alatt A “Game Of Throne” alom a 12., ami az én kezem alatt születik. Azonban még egyetlen egyszer sem született red merle szukám… most először foghattam a kezembe egy ilyen szín és nem kombinációt, melyre már régóta vártam. Csak 8 év kellett hozzá, hogy ez megvalósulhasson… 😀 Szinte hihetetlen…

A mai napon szintén két alom ünnepli születésnapját:

2019-ben ezen a napon látta meg a napvilágot a “Dancer” alom(Douby x Lana), akik immár 2 évesek lettek, nekik boldog születésnapot ezúton is!

És a mai napon megérkezett a “Game Of Throne” alom is rekord számú kiskutyával! 9 csodaszép, jól fejlett kiskutyának adott életet Blue még utoljára.

Ez a nap minden szempontból csodálatos!

2 naposan

Kiskutyáink immár elérték a 2 napos kort, szépen cseperednek, fejlődnek. Készült róluk kép is, hogy mindenki láthassa, milyen kis szépségesek, azonban azt itt is jelezném, hogy nincs eladó kiskutyánk ebből az alomból. A fotók a Kölykök oldalon megtekinthetők.

Frozen alom

Különleges napunk van ma… Hajnalban megszülettek a Frozen babák. 8 csodaszép, erős kis csöppség lett. Igazán boldog és hálás vagyok, hogy ez megtörténhetett! Azonban ma nem csak a picik ünneplik születésük napját, hanem a mamájuk Cappy is. Cappy pontosan 4 évvel ezelőtt ugyan ezen a napon látta meg a napvilágot szintén a kezem között, ami boldog és egyben szomorú emlékeket is idéz bennem. Boldogságos születésnapot drágám!

Penny szűrések

Pennyvel ma diszplázia szűrésen voltunk Martonvásáron Dr.Paál Csabánál. Minden eredménye tökéletes lett, aminek igazán örülök és egyben büszke is vagyok!

Kitalon’s Can’t Fight The Feelin’ “Penny”:
HD A
ED 0
OCD free

Új adatlapok

Felkerültek végre a saját részre meghagyott “kölykök” adatlapjai is a webre a ma készült friss fotókkal. James immár 8,5 hónaposan első kanként feszít az új Kanjaink menüpont alatt, míg Penny májusban már 2 éves lesz, s eddig csak a mulasztás miatt nem mutogattam.

Ultrahangon jártunk

Május első felében várható a nővér duó ellése. Ma ultrahangon jártunk Gigi első és utolsó almából származó egyetlen blue merle csajszikkal, ahol megpillanthattuk a következő generációt a kijelzőn. Cappy és Blue vemhessége is visszaigazolódott. Hamarosan a kölykök oldalra is felkerülnek az infók a szülőkről.

   

Dumbrăveni 2xCAC

Míg nálunk a vírus miatt sajnos áll az élet kiállítások terén, addig Romániában a mostani hétvégén is volt egy 2xCAC kiállítás Dumbrăveniben. Kitalon’s I Feel Too Much “Layne” (Hank x Scarlett) vett részt a kiállításon, ahol már champion osztályban indult. Mind a két kiállításon ugyan azon szuper eredményeket érte el: 2xCAC, 2xBest of Opposite Sex és 2xBest Female

Itt a tavasz

Itt a tavasz, a madarak csicseregnek, a természet újult erővel éled fel, s új szerelmek lobbannak. Valami elkezdődött kennelünkben is. Ha minden jól megy május első felében kiskutyák születése várható. További információkat a szülőkről az ultrahangos vizsgálat után közlünk.

   

Az első champion

Büszkén jelentem be, hogy az első kennelünkből kikerült champion kutya nem más, mint Kitalon’s I Feel Too Much “Layne” (Hank x Scarlett).  A 2021.02.27-28-án Skopjéban megrendezett három kiállításon 3xCAC és 1xRes.CACIB eredményekkel végzett Layne, amivel Macedonia Champion lett. Azt még hozzátenném, hogy ez volt Layne élete első kiállítása, ahova egy handlerrel ment el, így további büszkeségre ad okot, hogy a gazditól távol is ilyen szépen teljesített.