Gazdira várva

Még 1 kan kiskutyák keresi álomgazdiját a május 7-i almunkból, akiről tegnap sikerült újabb fotókat készíteni. Spottyról kis leírást és egyéb információkat a Kölykök oldalon lehet olvasni.

06-30/841-62-79, kitalonskennel@gmail.com

7 hetes képek

Nos az élet néha úgy hozza, hogy elmaradunk dolgokkal, hát ez a Lana babák fotózását illetően is így volt. Tegnap végre sort tudtunk keríteni a fiatalabb csapat lencsevégre kapására. Már ők is szépen megnőttek, most 7,5 hetesek már, túl vannak az első oltáson, chippelésen, sok féreghajtáson, lassan készen állnak arra, hogy új otthonba költözhessenek.

Mindkét alomból vannak még szabad kiskutyáink, akik szerető családot keresnek, őket itt lehet megtekinteni a képre kattintva:

Herend CAC

Júni 22-én Herenden CAC kiállítást rendeztek, ahol Belle képviselte kennelünket. Szépen szerepelt, büszkék lehetünk rá.

Kitalon’s Brave And Pure Hearthed “Belle” fiatal osztályban:

Kitűnő 1, HPJ, Junior BOB, Best of Opposite Sex 

5,5 hetes képek

Scarlett és Hank babái ma már 6 hetesek így hamarosan kaphatják az 1. oltásukat. Vasárnap készültek róluk friss fotók. Először fürdöttek és álltak asztalon a babák és büszkén jelenthetem ki, hogy mind a 8-an rendkívül ügyesek és bátrak voltak. Félelem érzetet nem igazán ismerik az új dolgoktól sem riadnak vissza.

Komárom CACIB + Klubkiállítás

Június 10-én Komáromban jártunk kiállításon. Az időjárás döglesztően meleg volt, amit én kevésbé tolerálók, de hát ezt nem kédezte meg természet anyánk. Josiet neveztem a CACIB-ra és a klubra is champion osztályba.

A CACIB-on nem a kiírt bírónk volt végül, ami elég gáz volt. Egyedül voltunk az osztályában és kedves kijelölt bírónk Savvas Hadjisavvas, aki Cyprusról érkezett, kitette Josiet egy nagyon jó minősítésell… Mint utóbb megtudtam azért, mert úgy gondolta, hogy túl sok a kutyának a frontja. Ilyen hatalmas hülyeséget még az életben nem hallottam és remélem nem is fogok többet. Borzasztóan dühös vagyok, hogy egy hozzá nem értő ember egy nem létező dolog miatt fokozza le a kutyát a ringben…

Délután a klubkiállítást izgatottan vártam, hiszen amerikából érkezett a bírónk Paula McDermid. Nem szeretném kifejteni, de eléggé csalódott vagyok a bírálatától. Egy osztálygyőztes CAC címet kaptunk a bírónőtől, amivel Josie Hungaria Show Champion lett.

A hangulat mindezen negatívumoktól eltekintve igazán jó volt, csak meg kell találni a megfelelő társaságot. 🙂

3 hetes képek 2.

Az idő csak rohan és rohan, a gyerekek meg hipp-hopp felnőnek. Lana babái is már 3 hetesek, így tegnap lencsevégre kaptam őket. Nekik sikerült már neveket is választanom, ezekkel együtt tekinthetitek meg a képeket:

3 hetes képek 1.

Immár 3 hetesek lettek Scarlett babái, így ideje volt friss fotókat készíteni a picikről. Nagyon szépen fejlődnek mind a 8-an, ami azt gondolom látszik is a képeken.

Lana babák

Lana kölykei is betöltötték az 5 napos kort, így elérkezett az idő, hogy fotók készüljenek róluk. Lana igazán jó anya lett, ahogy azt reméltem is, kiváló teje van, amit bizonyít, hogy a babák milyen kis dundik. A fotókat erre a képre kattintva az alom saját oldalán lehet megtekinteni:

Kölyök bumm!

Ma reggel felkerültek Scarlett és Hank babáiról az első képek, amik tegnap készültek, amikor is 5 naposak voltak a kis puckák. A fotókat az alom oldalán lehet megtekinteni:

Sok időm azonban nem volt bíbelődni a gép előtt, ugyanis Lana döntése szerint a mai nap ígérkezett a tökéletes napnak, hogy világra hozza kis csemetéit. 6 csodaszép kiskutyának adott életet: 1 blue merle kan, 2 blue merle szuka, 2 red tricolor kan és 1 red merle kan. Mivel eddig nem lehetett tudni, hogy Lana hordozza-e a vörös színt, így most ez is bizonyossá vált legnagyobb örömömre.

Megérkeztek a Celine Dion babák

Tegnap délután fél négykor Scarlett úgy döntött, hogy világra hozza pocaklakóit. 8 csodaszép, egészséges picinek adott életet. Igazán szerencsés vagyok a nemek és színek tekintetében, ugyanis 4 fiú és 4 lány lett, ebből 7 blue merle és 1 black tricolor(kislány). Mind a mama, mind a babák jól vannak, fotók a kicsikről pár nap múlva érkeznek.