Első papillon almunkból még 1 kisfiú eladó!

    

Az első papillon csapat… nagy izgalommal várom, hogy milyenek lesznek a picik. Nagyon nem volt egyszerű kiválasztanom a papát, évekig nézelődtem és keresgéltem, mire végül úgy döntöttem, hogy VanGelis Silvermoon “Silver” lesz a nekünk való kan. Idén már a 11. életévét töltötte be, de ez egyáltalán nem látszik meg az aktivitásán és a kedélyén, csupán a színezete őszült meg. Silver egy Svéd import kan, ami azért nagy szó, mert Svédország az egyike a vezető, magas minőségű papillonokat adó országoknak Európában, már sok-sok éve. Silver egy kompakt, jó méretű, jó idegrendszerű pasi, aki számtalan kiállítási eredménnyel büszkélkedhet. Az utódjai között is sok sikeres kutya megtalálható, akár sportban, akár kiállításokban. Számomra ez egy nagyon izgalmas párosítás, egy igen mutatós kis törzskönyvvel.

2018.08.03-án 4 tricolor kisfiú és 1 tricolor kislány született Cuki és Silver szerelméből.

1 kan kiskutyánk még várja szerető gazdiját a “First” alomból!

Érdeklődni az alábbi elérhetőségen lehet:
+36 30 841 6279, ezustcsillag06@gmail.com

Kitalon’s The First Step Is The Hardest “Columbus”

tricolor kan

Columbus egy nagyon gyors felfogású, igazán kedves kis fiúcska. Nevét nem véletlenül kapta, ugyanis kíváncsi természete felderítésre buzdítja minden új területen. Kis bújós baba, aki vágyik a figyelemre és a tudásra. Fajtájához méltón igen emberközpontú és barátságos mindenkivel. Columbus nyers étrenden van, így szeretnénk, ha olyan gazdihoz kerülhetne, aki ezt ugyan úgy folytatja vele.

Teljes kölyök oltási programja készen van, rendszeresen féreghajtva, prémium pedigrével(!) vihető el családi kedvencnek vagy sportkutyának.

     

Érdeklődni az alábbi elérhetőségen lehet:

06-30/841-62-79, ezustcsillag06@gmail.com

A kölykök törzskönyve: