James eladó társtulajdonos otthonba!

Hosszas gondolkodás, mérlegelés után úgy döntöttem, hogy lehetőséget adok itthon is gazdit találni Jamesnek. Ő a tavaly júliusban született alomból a legígéretesebb kölyök, akit elsősorban kiállítási otthonba szerettem volna adni, ami meg is lett volna neki, ha az utolsó pillanatban vissza nem dobja ok nélkül az érdeklődője. Így maradt nálam, ami alatt nagyon szép, serdülő maci vált belőle. Leváltotta a fogazatát és javarészt elérte felnőtt méretét. Idő közben a genetikai tesztjei is elkészültek, természetesen minden oltása megvan, rendszeresen van féreghajtva, így várja szerető otthonát.

Kizárólag társtulajdonba vihető el olyan helyre, ahol biztosítani tudják számára a megfelelő mozgást, agyi terhelést, rendszeres kozmetikázást, kiállítási felkészítést és természetesen a szeretetet. James gyerekekkel is jól kijön, így kisgyermekes családba is bátran ajánlom, ha az imént felsoroltakat biztosítani tudják a számára.

James természetéről annyit, hogy egy nagyon nyitott és barátságos kutya, aki mindenkinek a nyakába ugrik. Ha nincs lekötve az energiája feltalálja magát, ami a gazdinak nem feltétlenül pozitív. Jól motiválható, gyors felfogású, így akár különböző sportok is kipróbálhatók vele, részéről a lehetőség adott.

Jamesel és a társtulajdonos szerződéssel kapcsolatos részletekért érdeklődni elérhetőségeinken lehet:

06-30/841-62-79, kitalonskennel@gmail.com

—————————

2021 év második felére több almot is tervezünk, érdeklődni elérhetőségeinken lehet.

Merle kölyökre további előjegyzéseket jelenleg nem fogadunk!

További információkért érdeklődni elérhetőségeinken lehet:

06-30/841-62-79, kitalonskennel@gmail.com