3 nap, 3 központi rendezésű kiállítás, ami azért fontos, mert csak egy ilyen kiállításon szerzett CAC minősítéssel teljesítheti a kutya a Hungaria Champion címet. Erre a kiállításra csak Must Be Love Great Lady “Scarlettet” neveztük annak reményében, hogy ezt az egy CAC címet sikerül majd megszereznünk valamelyik nap és akkor már csak az 1 év leteltét kell kivárnunk. A hangulat szuper volt, igazán jól éreztük magunkat borderes barátaink társaságában, akik nálunk töltöttek pár napot.

1.nap – 10.19. péntek

Bíró: Jill Peak (GB)

Jill választotta ki az idei Cruft’s kiállítás BIS győztesét, így kiváltképp öröm volt számomra, hogy 3 kutyából minket hozott ki győztesként a nyílt osztályban és ezzel meg is tudtuk szerezni a célként kitűzött CAC minősítést.

2.nap – 10.20. szombat

Bíró: Kotlár Róbert (H)

Őszintén szólva elég csalódott voltam, mert csak Kitűnő III. minősítést kaptunk, de természetesen megértem a bírói döntést és a kutyám hibáinak ismeretében el kell fogadjam.

3.nap – 10.21. vasárnap

Bíró: Korózs-Papp Judit (H)

Nagy meglepetés nem ért, hogy Kitűnő II., Res.CAC minősítéssel zártuk a komáromi kiállítás utolsó napját. Judit, aki az aussie fajta honosítja kicsiny hazánkban, nem feltétlen a Scarlett típusú kutyákat részesíti előnyben, de megvolt az oka, hogy neveztem mára is.

Ezúton is szeretnék köszönetet mondani minden bírónak a bírálatért!