LOTR babáink megérkeztek!

Júni 23-án megszületett várva várt nyári almunk. Cortado és Gréti szerelméből 7 csodaszép, erős kiskutyánk lett.

Azonban rossz hírt is közölnöm kell, miszerint Raven és Lance frigye sajnos nem lett sikeres, így a júliusra várt alom születése nem fog bekövetkezni.

Éjszakai Dog Dancing Versenyen

Júni 8-án az AAPKK és Kebtanoda Nyári Kupa és Éjszakai Dog Dancing Versenyen Kitalon’s Enchanted Prince „Mr. Darcy” (Cruiser x Josie) olyan szuper ügyes volt, hogy gazdijával bezsebelték a HTM Kezdő kategória I. helyét. Gratulálunk nekik!

Best Dog Puller Cup

Május 25-én Kaposváron hivatalos puller verseny volt, ahol kennelünkből először mutatkozott meg kutya. Kitalon’s Lost In Time „Hugo” (Max x Cappy) puppy kategóriában  jumpingban 2., runningban pedig 4. helyezett lett. Gratulálunk a gazdiknak és további sikeres sportolást, versenyzést kívánunk!

2xCAC Samobor (Horvátország)

Kitalon’s The Soul Is An Eternal Spirit „Rollie” (Zippo x Penny) csodásan szerepelt a hétvégén, mind a két nap osztálygyőztesként megkapta a CAC minősítést, ráadásul szombaton BOS is lett, azaz a legszebb ellenkező nemű. Gratulálunk a gazdinak!
 

Nyári tervek 2.

Több mint 800 kilométert utaztunk a napokban (nem egyben szerencsére), hogy összehozzunk ismét 2 randevút. Megvolt itt is a kölcsönös szimpátia és a szerelem. Jöhetnek ide is a drukkok, ez esetben még erősebben, ugyanis Lance három hónap múlva már a 15. évét tölti. Szerencsére korát meghazudtolóan jól néz ki és szuper egészségnek örvend!

Cortado, mint fedező kan

A szemfülesebbek, akik esetlegesen figyelemmel kísérik kennelünk weboldalát már láthatták, hogy a kanjaink közé felkerült egy új kutya, aki nem más, mint az instán oly népszerű(nem is csodálkozom rajta) Kitalon’s Evoking The Spirit of Ancestors „Cortado”. Corti gazdijaival átbeszélve a dolgot, úgy döntöttünk egyenlőre kár lenne őt még ivartalanítani, mert fajtájának egy rendkívüli példánya, nem csak küllemben, hanem természetben, temperamentumban is. Elsősorban az én kívánságom volt, hogy várjanak még a műtéttel, mert úgy döntöttem szeretném őt használni és látni mit örökít, de végül odáig jutottunk, hogy Cortadot elérhetővé tesszük más tenyésztők számára is egy bizonyos ideig (max 2 évig), így aki szeretne ezzel a csodálatos kutyával fedeztetni van rá lehetősége. További információk az adatlapján olvashatók, amit a képre kattintva lehet megnyitni.

Saját tervem vele az Aktuális kölykök-eladó oldalon tekinthető meg, amit már nagy izgalommal várok, hogy megvalósuljon.

CAC Zaprešić

Kitalon’s The Soul Is An Eternal Spirit „Rollie” (Zippo x Penny) a minap részt vett élete első kiállításán Horvátországban, a Zaprešićben rendezett CAC kiállításon. Nyílt osztályban Kitűnő 1, CAC minősítést szerzett Marko Ljutic (CRO) bíróúrnál, aki maga is aussie tenyésztő volt és igen szép bírálattal illette Rolliet. Gratulálunk a gazdinak!

Hiánypótlás

Kissé el vagyok maradva az eredmények közlésével, pedig tudjátok, hogy szeretek büszkélkedni a „gyerekeim” eredményével. Lássuk hát az okos híreket először:

Kitalon’s Enchanted Prince „Mr.Darcy” (Cruiser x Josie) a Karácsonyi Dog Dancing Videóversenyen HTM kategóriában 1. helyen végzett gazdijával, Marcsival.

 

JCH Kitalon’s Without You I’m Lost „James” (Trev x Blue) és Timi február 20-án a Népszigeti Kutyaiskolában a K99-es rendszer alapján Kitűnő minősítésű alapfokú vizsgát tettek, a csoportban a legmagasabb pontszámmal.

 

És végül, de nem utolsó sorban CH Must Be Love Great Lady „Scarlett” és Rami ismét bebizonyította, hogy a kor az csak egy szám, ugyanis majdnem 11 évesen tették le a Fehérvári Kutyasuli felsőfokú tanfolyamát!

Gratulálunk mindenkinek a szuper eredményekhez!