Minden, vagy legalábbis majdnem minden ember életében eljön az a pont, amikor új fejezetet kezd élete könyvében. Legyen az egy költözés, egy új hobbi vagy egy kisállat magunkhoz vétele. Ezek mind olyan döntések, melynek hatására megváltozik az életünk, ha csak egy kicsit is, de akkor sem lesz már ugyanaz, mint előtte.

10 év után én is úgy határoztam, hogy szeretnék változást, lezárni a múlt egy részét és egy új fejezetet kezdhetek a kutyázás terén. Ehhez úgy éreztem, hogy elsősorban egy új kennelnévre lesz szükségem. Már évek óta egészen új elképzeléseken alapszik a tenyésztési tervezetem, de sokak szemét még mindig zavarom. S bár én magam nem fogok és nem is szeretnék változni egy névcserétől, remélhetőleg így minden egyénnek könnyebb lesz elengedni azt, ami már megtörtént és lapozhatunk egy tiszta oldalra abban a bizonyos könyvben.

A KITALON’S elnevezés született meg az elmémben, mely elsőre talán kissé furcsán hangzik, de rövid és könnyen megjegyezhető(szerintem). 3 szó összevonásából alakult meg, legyen az saját gondolata mindenkinek, hogy melyekből. 🙂

Egy általam már 2013 óta tenyésztett fajtával, az ausztrál juhászkutyával, illetve a papillonal vágok neki a jövőnek reményekkel telve, hogy az új név új szerencsét és új lehetőségeket hordoz magában.